Echipa

Home » Echipa


Am strans în jurul nostru o echipă cu experiență în presă – cei mai mulți dintre ei laureați cu premii naționale și chiar internaționale pentru demersurile jurnalistice.

Cristina Cileacu

Cristina Cileacu are peste 20 de ani de experienţă în televiziune şi a produs în tot acest timp emisiuni cu subiecte foarte diverse, de la cultură şi mediu înconjurător, până la sport extrem. Pasiunea ei rămâne totuşi politica externă şi de câţiva ani dă turul lumii ca să facă interivuri cu lideri mondiali. Îi plac oamenii, mai ales cei care reuşesc să ducă lucrurile la bun sfârşit şi să schimbe măcar puţin lumea din jur.

Andrei Craciun

Andrei Craciun este, conform istoricului din cartea personala de munca, ziarist. A ajuns, in ciuda tuturor asteptarilor, mai ales ale sale, la frumoasa varsta de treizeci de ani. Are studii superioare in patru domenii (administratie publica, stiinte politice, istoria ideilor si mentalitătilor, cultura si civilizatie ebraica). Scrie nu doar articole de ziar, site si revista, ci si poezie, proza scurta, ba chiar si lunga. Nu-i plac, deloc, optiunile politice, morale si estetice ale contemporanilor si nu aspira la posteritate. Colaboreaza cu peste zece titluri din presa romaneasca actuala.

 

 

Bookmark
comments icon 0 comments

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *