a

Muzeul de Istorie din Prahova oferă locuri de muncă pentru adolescenţi pe perioada vacanţei

- - 30- 325 vizualizari

Adolescenţii care au împlinit vârsta de 16 ani şi vor să câştige bani în timpul vacanţei de vară pot merge să lucreze pe unul dintre şantierele deschise de arheologii din cadrul Muzeului de Istorie şi Arheologie din Prahova.

Pentru a fi admis în echipa arheologilor prahoveni nu este nevoie de experienţă sau de studii de specialitate în domeniu. Trebuie doar să fiţi apt de muncă, să aveţi vârsta minimă legală pentru a putea lucra Conform Codului Muncii în vigoare, adica 16 ani împliniţi, şi să vă doriţi să lucraţi în aer liber, într-un sit arheologic.  

Tinerii selectaţi vor fi plătiţi conform muncii prestate. Nu există un salariu fix, o sumă exactă, plata făcându-se la sfârşitul lunii, în funcţie de numărul de ore lucrate. 

Cei interesaţi se pot adresa arheologului Alin Frânculeasa sau la Muzeul de Istorie din Ploieşti începând cu data de 1 iulie. În judeţul Prahova se va lucra în această vară în cel puţin patru situri arheologice, în localităţile Târgşor, Budureasca, Soimeşti (Ceptura) şi Urlaţi.

30 recommended
325 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Povestea profesoarei care a schimbat sistemul de învățământ din România. Violeta Dascălu: „Sistemul permite multe lucruri dacă vrei. Poți să te plângi sau poți să le faci”

-

Violeta Dascălu, directoare din anul 2008 a Școlii Generale ”Ferdinand I” este una dintre puținele persoane care încearcă, într-adevăr, să schimbe fața învățământului din România, impunând proiecte alături de ONG-uri și instituții de stat. Poartă o dragoste de... Mai mult »