a

Începe Experience Bucharest, proiectul de promovare turistică a capitalei României, susținut de Primăria București și AMPT

- - 37- 102 vizualizari

În perioada 18-20.05.2018, Primăria Municipiului București (PMB), prin Administrația Monumentelor și Patrimoniului Turistic (AMPT), este parte activă a proiectului Experience Bucharest, proiect de promovare turistică a capitalei României în mediul online, prin intermediul rețelelor de socializare, aflat la cea de-a treia ediție.

Astfel, AMPT susține promovarea patrimoniului turistic al Bucureștiului și informarea turiștilor în această direcție, prin sprijinirea organizării și desfășurării acestui eveniment, ce are ca obiectiv evidențierea principalelor atracții ale capitalei în mediul online.

Un număr semnificativ de invitați, creatori de conținut online, bloggeri, vloggeri, instagrameri, snapchatteri, jurnaliști și influenceri din domeniul călătoriilor, vor avea oportunitatea de a descoperi potențialul principalei destinații turistice a României, cu accent pe diversitatea experiențelor unice ce pot fi trăite aici.

Tururile organizate de PMB prin AMPT includ vizite la cele mai importante obiective culturale ale orașului (Arcul de Triumf, Casa Filipescu-Cesianu, Observatorul Astronomic Amiral „Vasile Urseanu”, Muzeul de Artă Populară „Prof. Dr. Nicolae Minovici”, Parcul Regele Mihai I – Herăstrău), precum și un tur inedit al Cimitirului Șerban Vodă – Bellu. Totodată, invitații vor avea ocazia de a cunoaște mai bine Bucureștiul și prin perspectiva ecumenică, vizitând lăcașuri de cult cu istorie și tradiție.

Primăria Municipiului București, prin Administrația Monumentelor și Patrimoniului Turistic, susține proiectul cultural Experience Bucharest, prin punerea în valoare a monumentelor de for public, în scopul promovării imaginii Bucureștiului ca oraș al turismului cultural, atât la nivel național, cât și pe piețele culturale internaționale, în sensul încurajării turiștilor în direcția explorării patrimoniului cultural al capitalei.

37 recommended
102 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Povestea profesoarei care a schimbat sistemul de învățământ din România. Violeta Dascălu: „Sistemul permite multe lucruri dacă vrei. Poți să te plângi sau poți să le faci”

-

Violeta Dascălu, directoare din anul 2008 a Școlii Generale ”Ferdinand I” este una dintre puținele persoane care încearcă, într-adevăr, să schimbe fața învățământului din România, impunând proiecte alături de ONG-uri și instituții de stat. Poartă o dragoste de... Mai mult »