a

„50 de secunde”, de Daniel Oltean, cea mai bună piesă românească a anului 2017

- - 29- 196 vizualizari

„50 de secunde”, de Daniel Oltean, a fost desemnată cea mai bună piesă românească a anului 2017. Juriul Concursului de dramaturgie a fost format din criticii Marina Constantinescu, Dan C. Mihăilescu şi Marian Popescu, şi regizorii Alexandru Maftei şi Vlad Massaci.

Piesele care au fost nominalizate sunt „O mie nouă sute optsprezece reîncărcat” de Radu Macrinici, „50 de secunde” de Daniel Oltean, „Faraonul şi luminiţele de la capătul tunelului” de Gheorghe Truţă, „Captivi” de Caliopia Hodorogea şi „Delegatul” de Petru Barbu.

Premiul „Cea mai bună piesă românească a anului 2017” va fi oferit la gala premiilor Uniter, ce se va desfăşura la Alba Iulia, pe 7 mai.

 

29 recommended
196 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Povestea profesoarei care a schimbat sistemul de învățământ din România. Violeta Dascălu: „Sistemul permite multe lucruri dacă vrei. Poți să te plângi sau poți să le faci”

-

Violeta Dascălu, directoare din anul 2008 a Școlii Generale ”Ferdinand I” este una dintre puținele persoane care încearcă, într-adevăr, să schimbe fața învățământului din România, impunând proiecte alături de ONG-uri și instituții de stat. Poartă o dragoste de... Mai mult »