a
Fără categorie

Condiții extreme de antrenament! Avram Iancu și Levente Polgar se pregătesc pentru ultramaratonul de la Cercul Polar

- - 25- 144 vizualizari

Levente Polgar și Avram Iancu se pregătesc să participe la ultramaratonul de la Cercul Polar, care va avea loc în luna martie.

Cei doi vor să ducă România pe primul loc, iar pentru a realiza acest lucru, se antrenează în munții Parâng, în condiții extrem de grele.

Intră în apă înghețată și aleargă prin zăpadă pentru a se acomoda cu temperaturile extrem de scăzute.

“Sunt 280 km de ice road, pe râuri şi fluvii îngheţate, şi eu sunt în elementul meu, de aceea mă antrenez tot în apă – chiar dacă e cu gheaţă – asta e şi ideea, să reproducem cât mai mult peisajul de acolo”, spune Avram Iancu.

Cei doi organizează în fiecare an o cursă de alergare în Parâng. De dat aceasta, au avut alături alți 100 de sportivi.

Ultramaratonul 6633 Arctic are loc la începutul lunii viitoare. Pe lângă Levente Polgar, Tiberiu Ușeriu şi Avram Iancu, România mai este reprezentată şi de Florentina Iofcea.

25 recommended
144 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Povestea profesoarei care a schimbat sistemul de învățământ din România. Violeta Dascălu: „Sistemul permite multe lucruri dacă vrei. Poți să te plângi sau poți să le faci”

-

Violeta Dascălu, directoare din anul 2008 a Școlii Generale ”Ferdinand I” este una dintre puținele persoane care încearcă, într-adevăr, să schimbe fața învățământului din România, impunând proiecte alături de ONG-uri și instituții de stat. Poartă o dragoste de... Mai mult »