a
Fără categorie

România va avea pentru prima dată o școală de voluntariat. Activitatea, considerată experiență profesională

- - 43- 250 vizualizari

România va avea pentru prima dată o școală de voluntariat. Cursurile se adresează, pentru început, liceenilor din București care sunt interesați să afle ce înseamnă voluntariatul și spre ce domeniu se pot îndrepta.

În plus, o platforma online pune în contact aproape 5.000 de voluntari cu peste 400 de ONG-uri, în cea mai mare comunitate de acest gen, existentă la noi în țară.

Dincolo de exeperiența unică de viață și dezvoltarea personală, voluntariatul ajută și la C.V., fiind recunoscut ca experiență profesională.

Voluntarii primesc oferte de voluntariat, atunci când ele apar, conform intereselor lor. În momentul de față sunt aproape 5000 de voluntari și 440 de organizații.

La 29 de ani, Ana-Maria coordonează cea mai mare platforma dedicată voluntarilor și ONG-urilor din România – hartavoluntariatului.ro. Asta, după ce ea însăși a fost voluntar, de la 15 ani.

Citește continuarea pe ȘtirileProTv.ro

43 recommended
250 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Povestea profesoarei care a schimbat sistemul de învățământ din România. Violeta Dascălu: „Sistemul permite multe lucruri dacă vrei. Poți să te plângi sau poți să le faci”

-

Violeta Dascălu, directoare din anul 2008 a Școlii Generale ”Ferdinand I” este una dintre puținele persoane care încearcă, într-adevăr, să schimbe fața învățământului din România, impunând proiecte alături de ONG-uri și instituții de stat. Poartă o dragoste de... Mai mult »