Fără categorie

Povestea tristă a lui Save, românul care a ajuns în semifinala Eurovision. A fost abandonat de mama sa într-un orfelinat

- - 10- 214 vizualizari


Stelian Savu are 27 de ani și a devenit cunoscut datorită vocii sale. Nu mulți știu că artistul are o poveste de viață tristă, fiind abandonat într-un orfelinat.

A crescut într-un centru de plasament de la 4 ani, iar acum va intra în cea mai importantă competiție a vieții sale. Se luptă pentru a reprezenta România la cel mai mare concurs internațional de muzică.

Save s-a născut în Câmpia Turzii, judeţul Cluj, în iunie 1990, iar când avea 4 ani a fost abandonat de mama sa într-un orfelinat.

Situaţia de acasă nu era prea bună. Tatăl murise, mai avea patru fraţi, el fiind cel mai mic, iar mama a luat decizia să îl dea în grija altora.

Acum, ca adult, Save spune că a fost o adevărată binecuvântare că a ajuns în orfelinat, potrivit jurnaliștilor Libertatea.ro

„Am ajuns în centrul din Braşov din noroc, alături de alţi o sută de copii. Pentru mulţi este mai bine în centru decât acasă. Eu am fost binecuvântat să cresc acolo. A fost mâna lui Dumnezeu! Cei de acolo au avut mare grijă să fim crescuţi frumos, nu ne-a lipsit nimic, am avut foarte multe activităţi…

În copilărie eram foarte timid şi foarte neîndemânatic. Unde mă puneai, acolo stăteam. N-am fost aventuros, nu intram în conflicte, n-am fost un copil problemă. Învăţam bine şi de mic mi-am dat seama că am înclinaţii artistice. Ştiam de atunci că vreau să fiu în zona asta“, povesteşte Save, pentru aceeași sursă.

Citește materialul integral pe Libertatea.ro

 

10 recommended
comments icon 0 comments
214 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei