a

”Ultimul loc neatins din Europa”. Fotografia unei românce premiată de o publicaţie britanică prestigioasă

- - 27- 714 vizualizari

O româncă este câştigătoarea unui concurs de fotografie organizat de The Telegraph. Diana Buzoianu s-a înscris în concursul Big Picture cu o imagine suprinsă în Fundătura Ponorului din Munţii Şureanu. Jurnaliştii din cadrul publicaţiei au afirmat că acesta ar fi ”ultimul loc neatins din Europa”.

Tânăra româncă trăieşte în Londra şi a suprins în imaginile sale frumuseţile României. Imaginea săptămânii din publicaţia britanică prezintă zona Fundătura Ponorului, aflată în Parcul National Gradistea Muncelului-Ciclovina.

Imaginea s-a clasat pe primul loc în urma voturilor publicului. Zona din România este considerată de mulţi turişti ca fiind reprezentarea perfectă a întoarcerii în timp.

De asemenea, locul este des frecventat de către fotografi profesionişti care îşi doresc să surpindă frumuseţea ”ultimului loc sălbatic din Europa,” după cum afirmă cei de la The Telegraph.

Foto: Diana Buzoianu

27 recommended
714 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Lupescu Anca


Bookmark?Remove?

Românul cunoscut în toată lumea drept omul care alină durerile. “De fiecare dată când plecăm în ţară şi ne întoarcem aici e un sentiment de parcă ţi se rupe ceva “

-

Se numește Constantin Tuleașcă, dar oamenii îl știu drept românul care vindecă suferința. Are 35 de ani, este neurochirurg și a găsit leacul pentru nevralgia de trigemen, adică durerile atroce din zona feței, asemănătoare cu electroșocurile. Constantin a studi... Mai mult »

Bookmark?Remove?

Raluca Mureșan, omul care te face să vizitezi România, chiar dacă locuiești aici. A ajuns la New York cu 100 de dolari în buzunar: ”Mi-am demonstrat că se poate”

-

Raluca Mureșan este omul care te-ar face să vizitezi România, chiar dacă locuiești aici. Atât de frumos vorbește despre țara ei și atât este de bună în meseria de ghid turistic. A studiat și a muncit la New York, și a ajuns în America pentru că, spune ea, uitâ... Mai mult »