Românca din Franța care face eșarfe cu motive românești: „Simt o imensă fericire și mă simt aproape de România”

- 8- 155 vizualizari


Irina Dulgheru este cunoscută în Lyon, și nu numai, pentru creațiile sale deosebite. Este inginer de profesie, mamă a două fetițe și lucrează într-o multinațională.

Și-a lansat o afacere independentă, pe care a demarat-o pe 1 decembrie 2016. În București, eșarfele pe care Irina le face se pot găsi în magazinul My romanian store.

Eşarfele poartă povestea dorului ei de România:

“Un dor care bucura pentru ca realizând imprimeurile (desen de mâna, alegerea culorilor, aranjare pe computer), producând eu însămi eşarfele, vorbind despre ele în jurul meu, simt o imensă fericire şi mă simt aproape de România!”

A redesenat motivele care îi plăceau, s-a consultat cu prieteni şi cunoştinţele ei şi a început să creeze eşarfele Minunat by Irina.

Își dorește să extindă afacerea și în România. Plănuiește imprimarea și introducerea textilelor de casa (şervete şi feţe de masă), reeditarea si lansarea de noi motive cu specific românesc şi nu numai. Irina a ştiut mereu cã trebuie să păstreze legătura cu țara, idiferent dacă va lua decizia să se întoarcă sau nu.

“Această reuşită nu mi se datorează exclusiv mie, ci şi familiei, prietenilor, dar și cunoscuţilor cu care m-am întâlnit numai virtual!”

 

Sursă: repatriot.ro

8 recommended
comments icon 0 comments
155 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Lupescu Anca