a

Adrian Titieni şi Andi Vasluianu, între actorii angajaţi de noul director al Teatrului Odeon

- - 45- 245 vizualizari

Adrian Titieni, Andi Vasluianu, Simona Popescu, Ioana Mărcoiu, Mădălina Ciotea, Theodora Popa şi Vlad Bîrzanu sunt cei mai noi angajaţi ai Teatrului Odeon, aceasta fiind una dintre primele măsuri luate anul acesta de Cristian Şofron, care a câştigat concursul de proiecte de management cu media 8,96, anunţă instituţia.

Potrivit unui anunţ al Teatrului Odeon, printre premierele anului vor fi ”Povestea unui necunoscut”, după ”Povestiri” de A.P. Cehov, în regia Alexandru Dabija (repetiţiile vor începe în luna februarie) şi ”Hamlet”, de W. Shakespeare, în regia lui Dragoş Galgoţiu (repetiţiile vor începe în luna aprilie).

Sub mandatul lui Cristian Şofron, într-o primă perioadă, au fost invitaţi să monteze regizorii Victor Ioan Frunză, Horaţiu Mălăele, Vlad Massaci, Peter Kerek, Alexandru Mâzgăreanu, Radu Nica.

Actorul Cristian Şofron a câştigat concursul de proiecte de management pentru Teatrul Odeon, cu media 8,96. Al doilea candidat pentru această funcţie a fost Dragoş-Tudor Popescu Galgoţiu, care a obţinut media 8,76.

PMB a anunţat, la finalul lunii august, că Dorinei Lazăr i-a fost încheiat contractul de management la Teatrul Odeon şi că actriţa a fost înlocuită în funcţie, în regim de interimat, de Dumitru Cristian Şofron, până la organizarea concursului de proiecte de management, conform legii.

În luna martie, Corpul de Control al Primarului General a efectuat o serie de verificări la instituţia teatrală, în urma cărora s-au constatat mai multe nereguli grave privind asigurarea, gestionarea şi administrarea bugetului şi patrimoniului instituţiei, obiective stabilite prin contractul de management.

News.ro

45 recommended
245 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Lupescu Anca


Bookmark?Remove?

Românul cunoscut în toată lumea drept omul care alină durerile. “De fiecare dată când plecăm în ţară şi ne întoarcem aici e un sentiment de parcă ţi se rupe ceva “

-

Se numește Constantin Tuleașcă, dar oamenii îl știu drept românul care vindecă suferința. Are 35 de ani, este neurochirurg și a găsit leacul pentru nevralgia de trigemen, adică durerile atroce din zona feței, asemănătoare cu electroșocurile. Constantin a studi... Mai mult »

Bookmark?Remove?

Raluca Mureșan, omul care te face să vizitezi România, chiar dacă locuiești aici. A ajuns la New York cu 100 de dolari în buzunar: ”Mi-am demonstrat că se poate”

-

Raluca Mureșan este omul care te-ar face să vizitezi România, chiar dacă locuiești aici. Atât de frumos vorbește despre țara ei și atât este de bună în meseria de ghid turistic. A studiat și a muncit la New York, și a ajuns în America pentru că, spune ea, uitâ... Mai mult »