Studentul român a fost premiat de Institutul Regal din Marea Britanie

6- 17 vizualizari


La 21 de ani, George Pop a primit numeroase merite academice, însă cel mai recent e și cel mai important.

După ce a luat bacalaureatul cu 10 pe linie, George a renunțat la planul pentru care s-a pregătit timp de 2 ani, și anume admiterea la Facultatea de Arhitectură din Cluj-Napoca.

Românul, originar din Sălaj, a considerat învățământul britanic perfect pentru el, așa că a ajuns să studieze arhitectura la Portsmouth.

”Arhitectura e percepută ca un domeniul multidisciplinar, în care filosofia, robotica, biologia, fizica şi multe alte domenii pot servi ca bază pentru a inova şi revoluţiona ariile arhitecturii care nu mai servesc societăţii din zilele noastre”, a explicat studentul pentru Adevărul.

Specializarea durează 7 ani în Anglia, iar acesta a finalizat primul nivel până acum – adică licența. A organizat cursuri extracurriculare săptămânale, care au reunit arhitecți din toate colțurile lumii.

După mai multe premii interne, oferite de Universitatea din Portsmouth, Institutul Regal al Arhitecților Britanici i-a oferit un premiu de excelență pentru performanța școlară din primii 3 ani.

”Mă gândesc să aplic pentru masterat la University College London şi, după ce îmi obţin semnătura de arhitect, aş vrea să îmi continui studiile la nivel de doctorat“

6 recommended
comments icon 0 comments
17 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Sebastian Culea