a

Medic român premiat la Conferința Internațională DKMT pentru întreaga sa carieră

- - 54- 117 vizualizari

Al XI-lea Congres Internațional Dizfalusy și cea de a IX-a Conferință Internațională DKMT de Obstetrica-Ginecologie, a avut loc în Orăștie, județul Hunedoara.

Manifestarea științifică se numără printre puținele ocazii în care medicii interacționează cu colegii din alte țări, printr-un schimb de percepții și modalități pentru dezvoltarea felului în care aceștia își prestează meseria.

Profesorul Marius Craina, din Timișoara, a primit în cadrul evenimentului premiul ”Lifetime Scientific Award”, pentru întreaga muncă dedicată ca medic și cercetător.

”Medicina românească e pe un trend ascendent, iar noi medicii vom face tot posibilul pentru a efectua o activitate din ce în ce mai bună”, a declarat prof. dr. Marius Craina, manager al Spitalului Județean din Timișoara.

Doctori importanți pe plan internațional, precum Phil Shadduck sau Maurice Chung au fost prezenți și ei la eveniment, primind premiul „Doctor Honoris Causa”:

”Am învățat foarte multe de la medicii din România, Ungaria și Serbia. Sper să repet experiența și în viitor”,  a spus Chung.

54 recommended
117 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de